Om oss

Om oss

En dyreklinikk med hjerte for dyrene

For oss på Ås dyreklinikk er det viktig å tilby deg og ditt kjæledyr profesjonell og omsorgsfull oppfølgning. Som en ren smådyrklinikk er alt fra små hamstere til store hunder hjertelig velkommen! Klinikken er godt utstyrt, og kan blant annet tilby røntgenundersøkelser, tannbehandlinger, kirurgi, enkle ultralydundersøkelser og selvsagt alle vanlige polikliniske tjenester.

Vår historie startet i de trivelige lokalene i Gamleveien 2 helt tilbake i 2001, nabo med den kjente Buggen Pizza. Etter noen minnerike år, bar det videre til den historiske lensmannsgården i Ås, og i 2012 fant vi vårt nye hjem i Raveien 2.I 2017 flyttet vi til Myrveien 2, hvor vi har rikelig med parkeringsplass og kort vei til både sentrum og togstasjonen, og her har vi skapt et varmt og innbydende miljø for alle våre firbente venner og deres eiere. 

Vi blir igjen nødt til å flytte, og mange kunder er bekymret for hvor det blir av oss. Grunnen til at vi ikke allerede har flyttet er at det er vårt høyeste ønske å forbli sentralt i Ås slik vi alltid har vært, og vi håper til det siste at det skal dukke opp et lokale for oss.

Vi ønsker at hvert besøk hos oss skal være mer enn bare nyttig – det skal være hyggelig, med hyggelig service og en følelse av å bli sett og verdsatt. Siden vi ikke er så mange er det alltid de samme menneskene dere møter, og vi gjør vårt beste for at dyrene skal føle minst mulig stress.

Vi gleder oss til å se deg og dine pelskledde familiemedlemmer her på Ås Dyreklinikk 🐾

Maria J. Montoro

Veterinær og eier

På klinikken

Ansatte på klinikken

Maria J. Montoro

Veterinær

Våren 1997 ble Maria uteksaminert fra Complutense universitetet i Madrid etter seks års intensive studier. Under og etter studiet arbeidet Maria ved en større dyreklinikk i Madrid, hvor hun høstet verdifull kunnskap og erfaring. Det hendte at Maria var med å hjelpe med vaksinering av okser som var avlet spesielt til tyrefekting. Hun er derfor ikke redd for dyr som er vanskelig å håndtere!

Høsten 1998 ble hun så «bortført» til Norge av en viking. Etter å ha arbeidet ved dyreklinikker i Drammen og Sandefjord, etablerte Maria Ås dyreklinikk våren 2001.  Maria er gift og har tre barn. Hun har også to hunder, Jämthunden «Mira», og «Milo» som er en Basset Favue de Bretagne. Maria eier også en katt om lyder navnet Theo, som er broren til Camilla sin Mew.

Maria er en allmennpraktiker som trives i en variert og hektisk praksis. Hun er opptatt av å holde seg faglig oppdatert, og deltar jevnlig på kurs i Norge og Spania. Maria er spesielt glad i kirurgi, men finner det også meningsfullt å klippe klør.  Hun elsker å helbrede dyr i alle størrelser og fasonger. Hun er også veldig glad i mennesker, og er således ikke bare opptatt av pasientenes ve og vel, men også av at deres pårørende blir best mulig ivaretatt.

Maria brenner for å hjelpe andre, og vil alltid arbeide for å finne den beste løsning i hvert enkelt tilfelle!

Siste tre kurs Maria har deltatt på:

Dermatologi (april 2023)

Radiologi (februar 2023)

Tannbehandling (2023)

 

Camilla Ottesen

Klinikkassistent

Camilla begynte med praksis på klinikken i mai 2018 og fant drømmejobben. Januar 2019 ble hun fast ansatt, og hun fortsetter å gå på kurs for å kunne gjøre en best mulig jobb. Hun har vokst opp med en dyreglad familie som har hatt de fleste vanlige kjæledyr fordi foreldrene ønsket at ungene skulle lære at alle dyr har unike behov som det er viktig å ivareta. Kjærligheten og omtanken for dyr er derfor stor. Familiens hunder var schäferhunder, og hennes første egne hund var en tibetansk spaniel. Nå har hun en samboer, whippet-guttene Bowie (2022) og Happy (2023) samt huskattene Neo (2019) og Mew (2022). Mew er faktisk broren til Theo. Hun har drevet med hest store deler av livet, og mange av barndommens ferier ble tilbragt med stell av melkekyr hos slektninger. Hun er også en ivrig akvarist, og elsker skilpadder.

Siste tre kurs Camilla har deltatt på:

Dyrefag: Atferdsmedisin trinn 1 (februar 2024)

NDAF Vårkurs: Atferd og Fear Free håndtering (mai 2023)

Mathilde

Klinikkassistent

Mathilde startet i praksis på klinikken etter endt studie som klinikkassistent i 2022. Dette er hennes første jobb innen dyrehelse, og hun stortrives med den travle klinikkhverdagen. Hun har vokst opp med puddel i familien og har selv adoptert en eventyr-blandingshund fra Tyrkia med navn Vito. Mathilde og Vito er kjent fra TV-serien Superhundene. Sammen med Hundetrener Maren Rørvik trente de Vito til å bli en emosjonell støttehund, som blant annet kan gjenkjenne og forhindre angstanfall. Sammen har de også drevet med agility.

Våre lokaler

Store lokaler med god plass til å ta vare på din dyrevenn

Kundeomtaler

Hva mener våre kunder om oss

4.6/5
5/5

"Utrolig god oppfølging"

Veldig glad for at jeg kun forholdte meg til en veterinær i løpet av operasjon, sårsjekk og stingfjerning hos min hund Blå. Veterinæren hadde høy kompetanse så jeg følte hun var i særdeles gode hender. Helhetsinntrykket var supert.

Siste nytt

Artikler og nyheter

Påsken 2024

Åpningstider påsken 2024. Butikken åpen 10:00-14:00 (klinikken er stengt)Fredag 12/3Mandag 25/3Tirsdag 26/3Onsdag 27/3 StengtTorsdag 28/3Fredag 29/3Mandag 1/4

Les mer »

Dyr i kulden

Hunden Det er lett å tenke at vinteren ikke er noe problem for våre firbente venner, de har jo pels. Men det finnes mange typer

Les mer »

Kontakt oss

Direkte timebestilling gjør du pr tlf 64 96 30 00, øvrige henvendelser og forespørsel om ledige timer kan også gjøres til post@dyreklinikk.info