Butikk

Butikk

Fôr til ditt kjæledyr

Ikke glem å ta en titt i vårt fôr- og utstyrsutsalg mens du er her! Vi har et bredt utvalg av produkter, og hvis du ikke finner det du leter etter, skal vi gjøre vårt aller beste for å skaffe det til deg. Og ikke bekymre deg, vi tar både bankkort og Mastercard. Våre klinikkassistenter hjelper deg gjerne med anbefalinger og tips når det gjelder fôr og utstyr. Våre anbefalinger er basert på vår egen erfaring fra egne dyr, og de fleste produktene i vår butikk har vi selv testet først.

Virbac er en fremtredende forprodusent som har spesialisert seg på å utvikle ernæringsrike og balanserte fôrprodukter for kjæledyr, med et spesielt fokus på hunder og katter. Med en forståelse av at disse dyrene i utgangspunktet er rovdyr og kjøttetere, har selskapet utviklet VETERINARY HPM™, en fôrserie som er nøye formulert for å etterligne kjøtteternes ernæringsmessige behov og instinkter så tett som mulig.

Hill’s Pet Nutrition er en anerkjent produsent av premiumfôr for kjæledyr, med en sterk forankring i vitenskapelig forskning og biologibasert ernæring. Selskapet er dedikert til å tilby kvalitetsfôr som møter dyrenes ernæringsbehov gjennom alle livsfaser, fra valp og kattunge til senioralder. Hill’s legger vekt på å alltid være et skritt foran i utviklingen av sine produkter, og sikter mot å skape synlige, følbare og pålitelige forskjeller i kjæledyrenes liv og helse.

Andre fôrmerker

I tillegg til fôr fra disse to anerkjente leverandørene fører vi også gnagerfôr To Gode Naboer. Til hunder har vi også boksmat fra Provit og godbiter fra PrimaDog og Trixie. Av kattegodbiter har vi merkene Nature’s Menu og Trixie.

Utstyr

I butikken vår finner du også et godt utvalg av utstyr til ditt kjæledyr. Vi har blant annet et godt utvalg av produkter innen:

  • Tannhelse
  • Pelspleie
  • Halsbånd, seler og liner
  • Senger
  • Leker
  • Potesokker og bandasjer
  • Kattetoaletter og kattesand
Kom gjerne innom vår butikk for en hyggelig prat! Vi hjelper så gjerne med anbefalinger og tips 😊

Kundeomtaler

Hva mener våre kunder om oss

4.6/5
5/5

"Utrolig god oppfølging"

Veldig glad for at jeg kun forholdte meg til en veterinær i løpet av operasjon, sårsjekk og stingfjerning hos min hund Blå. Veterinæren hadde høy kompetanse så jeg følte hun var i særdeles gode hender. Helhetsinntrykket var supert.

Siste nytt

Artikler og nyheter

Påsken 2024

Åpningstider påsken 2024. Butikken åpen 10:00-14:00 (klinikken er stengt)Fredag 12/3Mandag 25/3Tirsdag 26/3Onsdag 27/3 StengtTorsdag 28/3Fredag 29/3Mandag 1/4

Les mer »

Dyr i kulden

Hunden Det er lett å tenke at vinteren ikke er noe problem for våre firbente venner, de har jo pels. Men det finnes mange typer

Les mer »

Kontakt oss

Direkte timebestilling gjør du pr tlf 64 96 30 00, øvrige henvendelser og forespørsel om ledige timer kan også gjøres til post@dyreklinikk.info